Werkplaats

onderhoud

Onderhoud

Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw auto in goede conditie blijft, daarom bent u voor uw onderhoud aan de auto bij Hofcars aan het juiste adres. Hofcars is een universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in onderhoud aan de meest voorkomende merken auto’s.

Het is natuurlijk belangrijk dat u gewoon kan blijven rijden wanneer uw auto hier staat. U kunt bij het maken van een afspraak aangeven dat u gebruik wil maken van één van onze gratis leenauto´s.


 

rdwApk

Uw adres voor APK, Hofcars is een officiële APK-keuringsinstantie.
Na de keuring krijgt u het keuringsrapport of een overzicht van eventuele mankementen die nog verholpen moeten worden.
Bij ons krijgt u geen vage omschrijvingen van noodzakelijke reparaties. Eventuele reparaties voeren we alleen uit in overleg met u, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.


 

aircoAirco

Goed onderhouden airconditioning zorgt voor gezonde en frisse lucht. De airco neemt gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar, met een regelmatige check en onderhoud blijft uw airco in topconditie.

 


 

juli-2013-026-300x225Schadeherstel

Schade aan uw auto is altijd vervelend en komt vrijwel altijd onverwacht.
Terwijl u met een vervangende auto direct weer op weg kunt, worden de reparaties zorgvuldig aan uw auto uitgevoerd door vakkundige specialisten. Zo kunt u daarna weer onbezorgd genieten van uw auto!


 

uiteescomputerUitleesstation

Hofcars beschikt over een universele uitleesstation, daarmee kunnen wij de meest voorkomende merken auto’s uitlezen, zodat het probleem van de auto snel gevonden en verholpen kan worden. Daarmee voorkomt u oplopende onderzoek kosten.

Geplaatst in Werkplaats